1 av 3
Ametist är förvirrad med Ison har iallafall roligt.
2 av 3
Så här ser en frågande och lite osäker Ametist ut i sina glasögon.
3 av 3
Ison håller koll på klockan och ska absolut inte ha en mohawk-frisyr

tisdag 7/10

Det här var dagen märkt med stort D och glasögon för Ametist del medförde en hel del olyckor i studion mitt i sändning... allt var ju lite närmare för hennes del.

Efter att Ametist vält ut en hel kopp kaffe i studion och på dagstidningarna som skulle gås igenom fortsatte hon med att dänga sina glasögon in i mickstativ och annat under sändning.

Ison höll masken och berättade om den mycket modemetdvetna taxichaufför han åkt med som tyckte att Ison borde skaffa sig en mohawk som frisyr. Vidare fick alla veta att Ison skulle ha en smurf som presentationsbild om han hade en facebook och att Ametist skulle sluta upp med att ha styleade bilder på sin.

Det pratades också om parasitvänner, du vet såna som tar energi, pengar och saker från dig utan att ge tillbaka. Såna som gnäller över sina misslyckade förhållanden men som inte riktigt tar sin an dina när du behöver prata av dig... dags att sätta ner foten och säga som det är tyckte vi. Basta!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista