1 av 3
2 av 3
"Live long and prosperous" sa Ison, med en Star Trek-hälsning.
3 av 3
Ametist var helt slut efter dagens sändning och den heta diskussionen om vilket djur som ätits upp. Hon önskade att en alien kommer och hämtar henne till en skön säng.

måndag 13/10

Veckan började med breda leenden och många skratt och det hela gick i serien Vs tecken. Vi blev översvämmade av mail, sms och samtal. Frågan var, vad var det Diana i V åt? kanin, marsvin, råtta eller marsvin?

Det kändes ibland som om hela stan var engagerad i frågan, som kom till av en slump. Ison berättade att aliens ska landa på jorden imorgon den 14 oktober 2008 det enligt vissa profetior, och att det fått honom att tänka på serien V som han tittade på när han var yngre. Ison minns speciellt en scen där Diana slukat en hel katt.

Ja Ison trodde att det var en katt iallafall, alla ni lyssnare hade andra åsikter. Vi blev inte klokare, och Ametist försökte övertyga om att olika smådjur och gnagare har ätits i olika scen i serien. men det ville Ison inte gå med på. Det var en katt, och inget annat enligt honom. Puh!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".