1 av 3
2 av 3
Klara Kazmi har koll på Tyresö
3 av 3
Så här ser det ut när vi gör research

Metropol Nu onsdag 15/10 kollar in en del av stan med Klara Kazmi och snackar fejkade orgasmer

Idag var det återigen dags för vår programserie en del av stan. Rasmus åkte ut till tyresö och träffade Klara Kazmi. Och i studion pratade Dejan och Melinda om Fejkade orgasmer och om varför man alltid pratar om vinnare och förlorare efter partiledardebatter.

Det har kommit ut en ny bok, en antologi, som heter fejkad orgasm. Den består av flera kortare berättelser skrivna av massa yngre och lite äldre tjejer och två killar. Två av de som varit med och jobbat med boken, Amanda Mogensen och Sandra Dahlén kom förbi metropolstudion och pratade bland annat om varför så många fejkar orgasmen och varför orgasmen har fått så stor betydelse.

Det har varit en hel del debatter den senaste tiden och ikväll är det dags för den sista presidentvalsdebatten i USA. Efter varje debatt snackas det nästan alltid om vem som egentligen vann duellen. Dejan och Melinda undrade hur man egentligen kan komma fram till något svar på den frågan, eftersom alla tycker så olika.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista