1 av 3
Sviten tog slut
2 av 3
En besviken Dejan
3 av 3
Tummen ner på uppdraget

Metropol Morgon 17/10

Det var tvunget att ta slut nångång efter två raka... Uppdraget blev det lite för svårt idag för Dejan och Ison, men de kämpade väl. Sms:en stod som spön i backen och telefonerna gick varma. Ändå föll det. Men bara på en enda liten låt. Det blir nya tag nästa fredag. De här grabbarna ger inte upp!

Idag pratades det bland annat om ett par från England som hade sex på en solstol i Dubai. Det slutade med tre månaders fängelse! Och efter den här händelsen borde man kanske skapa en ny drink som heter ”Sex on the beach chair”. Solstolsparet vill överklaga domen men innan de blir släppta har kanske drinken blivit officiell världen runt.
Vi noterade även att Efterlysts hemsida har blivit hackad. Texten om hur man ska göra för att tipsa polisen om brottslingar byttes ut mot att ”alla tjallare ska se upp” - eftersom alla tipsarnas namn och telefonnummer kommer att lämnas vidare till ”bröder” som blivit utsatta? Vilka är bröder??!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista