1 av 3
Batman och Robin
2 av 3
Till andreas läs finstilen så kommer det att lagas nåt gott
3 av 3
Lets go

Metropol morgon 08/09

5 minus är kallt och jobbigt men 15 minus är verkligen löjligt det är vädret som vi har just nu i stockholm tur att metropol har inget emot att skicka ut lite värme.

Om du hade chansen att lyssna in på dagens program då hörde ni säkert att det var action i studion idag allt som går att prata om pratades det om idag. Eric hade dragit en liten fuling nu under rea dagarna och Ison har redan brytit två av hans nyårs löften ingen bra start men alla bryter ett löfte nongång.I Malmö så har ett gym anmäls av en manlig kund som tycker att kvinnorna på gym får mer för sina pengar dom har tillgång till egen lokal i gymet. 
Åklagaren säger med en tjejavdelning vill man erbjuda kvinnor en fristad från den i media och reklam utbredda exponeringen av kvinnor med sexuella övertoner. Ison ville röra om grytan lite och tyckte att killar borde få sitt egna rum dom med man får se om någon tar hans ide

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".