1 av 3
2 av 3
3 av 3

måndag 12/1

Ametist var tillbaka och Ison var piggare än piggast och passade på att prata om utstuckna ögon. Euwww...

ja, det handlade om en fånge i USA som i någon slags protest stuckit ut sin vänstra öga, och ätit upp det. Himla läskigt tyckte vi innan vi gick vidare och konstaterade att framtiden är här! och det har inget att göra med ögat.

Det handlar istället om att flygande bilar nu snart är verklignhet. De första ska testköras i år och de finns i handeln redan 2010. 40 beställningar finns redan på de här transformer-liknande bilarna som också kan köras på fast mark. Vi önskar oss dock en bil som kan köra på vatten också... det vore ultimat!

Vi avslutade med att hata på snarkningar som mer eller mindre sänker livskvalitén för den stackare som måste ligga bredvid och aldrig får sova ut. Och Ison berättade om strömavbrottet han var med om i Bredäng för ett tag sedan. Ison spelade tv-spel när strömmen gick och förlorade den nivå han jobbat upp sig till i spelet, men glömde bort det när han såg hur mysigt det var med alla tända ljus i alla fönster i kvarteret.

Vi hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".