1 av 3
2 av 3
Och Ametist har mal i plånboken
3 av 3
Serieälskaren Ison undrar om Tintinkan vara homosexuell

tisdag 13/1

Ametist lyckas inte spara pengar, ison har kryssnings-dilemma och världen debatterar huruvida Tin-Tin är bög.

Vi uppdaterade oss om världens Ännu en gång har debatten dragit igång i världen. På TinTins 80års-jubileum diskuteras ännu än gång huruvida han är gay elle rinte. Journalister verkar ha glömt krig, elände och allt vad det är och listar istället alla bevis som ska säga att Tintin faktist är HBT-person. Hur ska man anars förklara att han inte har några tjejer, undrar folk, och förlaget som ”äger” Tintin har besvarat det med att kvinnor inte är lika roliga som män, och att de därför aldrig ritats in i serien... hmm.

Ison visste inte vad han skulle ta sig till med vännernas förlag om att åka på kryssing. Han gillar ju inte dem egentligen... han blir sjäsjuk och klaustraufobisk. Men till slut bestämde han sig för att kanske åka med ändå, bara för att filma och fota är hans polare gör bort sig.

Och Ametist tyckte någon slags krafttag från bankens håll vore bra så ho lyckas lämna pengar oberörda på kontot varje månad. En tant som piskar en på fingrarna varje gång man nallar på sparkontot tyckte Ison, eller hot om att banken stänger ner ens facebook-konto tyckte Ametist. Det borde göra susen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".