1 av 3
Chantal Allen, Ulrica Elfving, Paulina Carlsson och Agnes Kentää arrangerar en klubb ikväll där intäkterna går till välgörenhet
2 av 3
Kajsa, Ludde och Leo - vad de gör är oklart
3 av 3
Rasmus Almerud är brun

Metropol Nu tisdag 13/1 snackar drömmar, klubbar och välgörenhet

Varför inte förena nytta med nöje? Idag kom tjejerna på bilden förbi studion och berättade om sitt skolprojekt som går ut på att arrangera en klubb där pengarna som dras in går till att plantera träd i Afrika.

Studion var full av folk idag. Förutom tjejerna hade vi sällskap av vår reporter Max Orward, två prao-elever och en journalist. Det var härligt! Rasmus drog till Solna och träffade Ali Gohari, även kallad Gguveli.

Han har förverkligat sin dröm och gjort en långfilm som heter ”Förbjuden Frukt”. Det tog honom tre år och har fick offra en del. Bland annat var han tvungen att ha samma frisyr under de tre åren eftersom han själv spelade huvudrollen och så fick han flytta hem till sina föräldrar för att ha råd. Han säger att hans film är ”vår tids stora ungdomsfilm och att alla andra liknande filmer som görs är kalles kaviar”.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".