1 av 3
2 av 3
Aetist ska göra en tatuering nästa vecka... Här ska tatueringen sitta.
3 av 3
Ison har precis tömt sin postlåda och hittar där en bild på Mange Schmidt.

onsdag 14/1

Lilllördag! Ametist har börjat firandet och Ison kommer nog snart igång han med.

Idag uppdaterade vi oss på läget i Gaza och Ison berättade om ett om ett par, 21 och 24 år gamla, från Ulricehamn so dömdes igår dömdes till ett år och tre månaders fängelse i Thailand för att ha stulit två t-tröjor i en butik i en butik. Man ska inte sno saker, men kanske var straffet lite väl hårt. Tur att de inte snodde ett par strumpor också, sa Ison.

Vi pratade också om att det nu är BUsh sista dagar i Vita huset. Han gör sig nu beredd att återvända till hemstaden i Texas och en nyinköpt lyxvilla som han och frun Laura ska bo i. I framtiden kommer han ge en del väldigt högt arvoderade föreläsningar, jobba på att skriva sina memoarer och att bygga upp sitt bibliotek.

Men

Vad gör man som ex president? tror du inte man blir himla rastlös av att sitta hemma? Ison tyckte Bush kunde uppdatera sig på olika serier han missat, ett tips var Desperate Housewives tyckte Ison.... vad gäller Bush, tyckte Ametist att han kanske ska göra det till sitt kall att spela sällskapsspelet Trivial pursuit, och öva upp sin allmänbildning lite?

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".