1 av 3
Om man har fåglar på tröjan kan man inbilla sig att man kan flyga
2 av 3
Ametist i sin fina kill-luva... som är alldeles för stor egentligen
3 av 3
Ison radiopratar

måndag 19/1

Det här var måndagen då vi outade massa konstigheter...

Putin sålde en tavla han bara låtsades ha målat, han har tydligen tagit in en etablerad konstnär som målat tavlan som Putin sen satt sin kråka på. Mildrande omständigheter är dock att pengarna tavlan sålts för har gått till välgörenhet.

Dagens önskelåt blev Sabo, vår egen Filles brorsa, som kommit in på Dramatiska Institutet, DI. Du kan höra hans skådespelartalanger i inslaget ”Oss emellan” som han gör med Fille här i Metropol.

Vi konstaterade också att det inte alltid är fel att vara osocial. Ametist hade nämligen blivit sur på sig själv när hon inte ville småsnacka med en främmande man på banken... ja, hon var sur på sig själv tills han frågade om hon ville följa med honom hem eftersom hans fru var bortrest.

och Ison outade sig själv med att berätta att han inte gillar att hålla handen med tejejer. Medan Ametist tycker detkan vara ett ra sätt att pissa revir rutn den man är ihop med.

Vi hörs imorrn gott folk!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".