1 av 4
2 av 4
Vi lägger upp den här bilden eftersom vi tycker den är lite fin.
3 av 4
Det blev en tatuering till slut på Ametist. Och så här ser den ut. Det är hennes namn på persiska i kaligrafi, som hennes mamma gjort åt henne. Och Ison slipper tjafset om tatuerinngen, äntligen är den på plats.
4 av 4
Ison väntar glatt på sin post

onsdag 21/1

Ison uppdaterade oss om det senaste inom råttfällsmodet... och så berättade han om Omabas tal igår.

Omaba var trovärdig och en MC enligt Ison, mästare av ceremonier, han hade allas uppmärksamhet och var karismatisk.

Dessutom var vi rätt skrämda men ändå rätt impnerande av de nya råttfärllorna som nu uppfunnits. Det verkar som malmö kan bli först i landet med dem. Det är en ny råttfälla som spetsar råttorna med 14 spjut över rygg och nacke... en ”death meachine” som Ison kallar det. Ametist tyckte att det måste ha varit en sadist som uppfunnit denna splatter-version av råttfälla. Vart tog fällan med ostbiten vägen? dom kunde ju iallafall riktigt smarta råttor komma undan, och få en ostbit. Och kan man inte bara slå råttorna på fingrarna när de är på fel ställe, undrar Ametist.

Och våra pengar, kronan fortsatte igår att bli svagare och mindre värd. En euro kostar nu hela 10.88 kronor och en amerikansk dollar kostar 8.42 kronor.

En liten uppföljninng... Igår pratade vi ju om att nytt företag ska ta över SLs tunnebanmetrafik. Det stod mellan ett franskt och ett kinesiskt företag. Och det blev det kinesiska MTR som ska driva vår tunnelbana nu. Och kineserna säger att de ska jobba stenhårt på punktligheten, att det ska vara jätterent och snyggt på tågen och att fler personal ska finnas på tågen.... bättre service kallar de allt det här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".