1 av 3
Vi gillar inte tanken på att bo samma hus som 49 ormar.
2 av 3
Idag kommer det regna hela dagen... Ametist förbereder sig.
3 av 3
Ison berättade också om att många killar so opererat in silikon i bicepsen nu enligt Metro ångrar sig, och vill ta ut dom. Själv är han nöjd med sina hårt förtjänade "guns".

måndag 26/1

Ojojoj, ämnena var många denna regninga dag, här är ett litet urval.

I City kan man läsa om en man som vill ha 49 ormar i sin lägenhet och 16 av dom är dödligt giftiga snacka. Tyvärr delar alla inte hans kärlek till ormarna dock, två familjer är helt skräckslagna och tänker flytta från huset om mannen får sitt tillstånd igenom.

För dig som läser det här på jobbet...  DN står det om en undersökning som visat att om man vill bli populär på jobbet ska man satsa på följande i ordning... Förstoch främst ska man satsa på att fila på sin kunnighet, att kunna mycket på jobbet, sen ska man vara bra på att samarbeta, och därefter vara hjkälpsam och gott humör. Med andra ord kan man vara duktuig och samarbeta utan att för den skul vara på bra humör när man gör det, för det kom ju sist.

Åker du taxi ibland? I lördags gjorde polisen en razzia mot taxis i stockholm. Av 70 bilar som kontrollerade blev det 20 rapporter om taxametrar som inte var helt okej.... de tog för mycket betalt helt enkelt... Ett tips är nu enligt polisen att man alltid ska kolla på det som heetr Taxa 1, den taxan brukar stå högst upp på taxalistan, de stora bolagen tar ca 220 kronor för taxa 1, medan friåkare som inte är okej kan ta ca 1000 kr.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".