1 av 2
2 av 2
Ison vill vara Superman

tisdag 27/1

Tina Turner försäkrade en gång i tiden det som utmärkte henne, nämligen hennes snygga ben, Vi kände åda för att försäkra våra näsor. Ametist har ju en iraniernäsa enligt henne sjäv, och Ison... ja, han bara gillar sin näsa.

Vi pratade ju såklart nyheter även denna morgon.

Idag är det årsdagen av Förintelsen och koncentrationslägret Auschwitz befrielse, det hände 27 januari 1947 och är ett datum alltid värd att minnas.

Och krigsgherren Thomas Lubaga Haag som är kongolesisk ställdes inför internationella brottsmålsdomstolen i Haag, åtalad för att ha tränat hundratals barn att döda, plundra och våldta. Många av barnen kidnappades från sina föräldrar och togs till speciella träningsläger, undet Thomas ledning, och många dog såklart i striderna. Thomas Lubaga sa dock att han var oskyldig, men riskerar upp till 30 år i fängelse. Nu får han svara för det han har gjort.

Och tidingen City varnar för ficktjuvar. Det nya sättet att råna oss på enligt polisen är att låtsas vara turist, veckla upp en Sverigekarta och fråga efter vägen medan kumpanen tömmer ens fickor.

Ison passade också på och delade med sig av sin nyvunna, äldre och kloka vän, pizzabagaren i sin ort som delar med sig av sin lilvserfarenhet medan han bakar Isons pizza. Naaaa.... pizzakärlek.

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".