1 av 4
Och Ametist såg ut såhär...
2 av 4
3 av 4
Såhär ser Ison ut när han förbereder morgonens program!
4 av 4
Mååååååål! vi leker på jobbet. Säg inget till chefen.

onsdag 28/1

Man får tydligen cancer av att onanera enligt ny undersökning... vi sysselsatte oss med foboll för att slippa oroa oss.

Män som är väldigt sexuellt aktiva i 20-40-årsåldern och onanerar löper större risk att drabbas av prostatacancer. Det visar en ny studie som presenteras i en brittiska urologtidning. Orsaken tros vara hormoner som tidigare bevisats påverka förekomsten av prostatacancer... så de brittiska forskarna tänkte, okej, ju mer hormoner, desto mer vill man onanera... ja! desom onanerar ofta får alltså oftare cancer! Det här känns som ännu en sväng av 1800tals puritan-propaganda.
Men för att vara säker, händerna på täcket!

Här är en del andra nyheter från imorse... mer seriösa sådana alltså:

Israeliskt stridsflyg anföll i natt tunnlar som används för smuggla varor och vapen från Egypten till Gazaremsan. Det rapporterar invånare i staden Rafah vid gränsen, och säkerhetskällor inom Hamas. Men den israeliska armén har ännu ingen kommentar att lämna.

Metro dom skriver hur en chaufför som jobbar med att köra ut skolmat och när han kom till en skola som ligger i göteborg så såg han att spagettin som skulle serveras till barnen hade hamnat i en hög på golvbrunnen. Och istället för att koka nytt stod personalen i högen av mat och slevade upp den i kantiner. Så nu blir det krismöte om hur man ska ordna det här...

I Argentina råder nu den värsta torkan på hela 40 år! Bönderna kan bara titta på när deras skördar går förlorat och massa kor och getter dör... Så nu har man utlyst så kallat katastroftillstånd för man är rädda för en ekonomisk kollaps i Argentina.

På medborgarplatsen finns ju konstgjort is som är gjorrd på plast...isen har kostat flera miljoner men nu tas bort, det går tydligen inte så bra att åka skridskor på den. Den är för hal! det går inte at tsvänga, skridskorna halkar åt alla håll och alla ramlar och slår sig. För bra konstgjort is helt enkelt!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".