1 av 2
2 av 2
Det här är en version av en "mug-shot" på killen som försov sig idag. Ison Glasgow.

torsdag 29/9

Idag försov sig Ison... och lämnade Ametist som ensam programledare ett tag. Men kom in sen och hade en fundering...

... vilket är bäst, förhållande eller one-night stands?

Det fanns många för och emot. Har an ett förhållande äter man bättre, vilket i och för sig brukar betyda att man gå rupp i vikt och de det kan ju vara bra om man vill gå upp i vikt... man kan också ligga sked, man har en bästis tillgänglig i alla väder, och man har någon att titta på film med och man spenderar mindre pengar på krogen. Men man får inte alltid välja tv-kanal och måste vänta på sin tur vid datorn...

Är man singel kan man sova själv i sin säng och bre ut sig som ett kryss tvärs över sägen, man behöver inte städa så ofta utan läna pizzakartongen på golvet, livet blir också lite mer spännande, ja det händer ju mer när man träffar lite olika sådär. Däremot tenderar söndagarna att bli rätt tråkiga. Och inte kan man ligga sked heller, eller prata om sina problem, för det vill ju inte ett one-night stand lyssna på.

Diskussionen var het men stans singlar vann kampen eftersom de smsade in mest och hade massa argument som talade för singellivet.

Grattis alla singlar!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".