1 av 3
2 av 3
Under tiden vi snackade, sov bebisen. Om man döper sin dotter till Bonnie Blankens, har man tänkt att hon ska bli artist då?
3 av 3
Det var fel på vikterna. De var manipulerade.

Metropol Morgon 30/1

Vi börjar tro att vi är oslagbara! Denna vecka klarade vi Uppdraget igen, om än med en hårsmån. Pablo gav oss den sista pusselbiten i sista minuten. Tack alla ni som ringde och messade! Malmörapparen Behrang Miri och Expressen Fredags Cecilia Blankens (med lilla bebin Bonnie under armen) utsåg vad som är bäst i Stockholm. Vilken morgon!

Men morgon började ju såklart med mätning och vägning. Ison är ju numera Eriks personal trainer efter att det förra veckan visade sig att Erik är övervikt. Efter en veckas träning visade det sig att det hade slarvats lite här och var. Och då hade Ison ändp introducerat Erik på gymet dagen innan. Det var dock fortfarande äggformen som dominerade upplevelsen av Erik. -Du måste göra dina situps, tjockis! sa Ison. Erik hade lyckats gå ner 0,3 kilo.

Cecilia myntade ett nytt begrepp, WOG - West Of Götgatan. Glöm allt annat, det är här man ska hänga. Sen Cecilia fick barn finns det ingen plats där hon inte har varit på barnvagnspromenad. Just området kring Skrapan ska tydligen vara det bästa. Behrang mindes med förtjusning en Cityutdelare som sjöng och dansade när han delade ut sina tidningar. -Är alla så i Stockolm? frågade han. -Visst, svarade vi andra. Ni i Malmö har inte patent på att vara sköna. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista