1 av 3
Två galningar på jakt efter ett UFO. Rasmus verkar ha hittat ett
2 av 3
Miranda Sigander
3 av 3
Touchdown!!!

Metropol Nu måndag 2/2 om UFO, oscarsgalan och Super Bowl

Idag handlade det mycekt om UFO. Ramsus berättade om något väldigt obehagligt som han har råkat ut för; skumma ljud, blixtrande ljus och äcklig känsla. Vi pratade med Clas Swahn en UFO-expert som efterfrågade mer forskning i ämnet. Desutom fick vi reda på att Sverige har världens största UFO-arkiv! Sen kollade vi in filmerna och skådespelarna som är nominerade till amerikanska oscarsgalan.

Expressens filmredaktör Miranda Sigander kom förbi och berättade om vilka filmer vi borde se helst innan oscarsgalan. En av favoriterna är ”Benjamin Buttons otroliga liv” som är nominerad till 13 oscars.

I sporten snackade vi om nattens Super Bowl. Pittsburgh Steelers slog Arizona Cardinals o blev därmed det första laget någonsin med sju segrar i Super Bowl. Matchen var superspännande och avgjordes med en galen ”touchdown” när det bara var 35 sekunder kvar att spela. Santonio Holmes plockade ner en passning och lyckades på centimetern hålla sig kvar i målområdet innan han föll utanför.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista