1 av 3
Ametist & Ison gör sina fulaste miner för att visa hur de hade sett ut om deras fallskärms-instruktör hade kolat i luften
2 av 3
Ison ska precis beema sig osynlig
3 av 3
Ametist övar på att vara osynlig och smyga sig på folk

tisdag 3/2

Tänk dig, en osynlighetsrock! ja det kan bli verklighet... Nu har forskare kommit på ett sätt att göra färger osynliga säger de. Står i Metro idag. Man sätter på sig den och blir osynlig... undrar vad man skulle göra?

Tänk dig, en osynlighetsrock! ja det kan bli verklighet... Nu har forskare kommit på ett sätt att göra färger osynliga säger de. Står i Metro idag. Man sätter på sig den och blir osynlig... undrar vad man skulle göra?

Vi hade en del förslag:

-Ta reda på vad den som anär intresserad av säger om en till sina polare.
- Sen skulle det vara kul att slinka in på mötesrummet chefen har och se om ens namn dyker upp under ngt möte och vad som sägs... stå där i ett hörn och lyssna. och kanske viska ens eget namn om de funderar på ny chef.
- och om det krävs att man är naken under rocken för att man ska bli osynlig hoppas man att rocken inte har en timer.

Och ison hade läst i Metro om hur en kille i USA för första gången skulle hoppa tandem-fallskärm... han var flera kilometer uppe i luften när instruktören plötsligt dog , instruktören svara på frågor helt enkelt. Killen tog bara tag tag i styret och landade. Vi är soäksr på om vi skulle vara lika coola.

Nyheter vi gick igenom:

Nu har ju åtalet mot Romario startats, och polisens jobb har varitsvårt eftersom ingen har velat tala... men nu är förundersökningen klar äntligen. Åklagaren väcker åtal mot tre tonåringar. Detr har kommit fram av förundersökningen att Romario knivhöggs i ryggen av en annan kille och det hela handlade om ett bråk som startats tidigare i somras som sedan bidragit tuill en massa hämnd och vedergällningar. som slutade såhär.

Nu är sportlovesresorna nästan slutsålda på de flesta resebolag, det finns nästan inga solresor kvar om man vill åka på helgerna eller slutet av veckan, men däremot finns det kvar resor i mitten av veckan för den som vill åka då.

I helgen och igår berättade bland andra vi att SVTs kalla fakta avsläjat att gäss plockas levande på sina fjädrar till våra kuddar bland annat. Ddet här är ju sjukt smärtsamt för de, och efter programmet har nu Ikea, oachandra affärer i Sverige plockat in sina dun-kuddar och täcken tills de får svar på hur just deras dun plockats!

En nionde klass i ödeshög skulle göra en filminsppelning om ett post rån men polisen informerades aldrig och en polis som ryckte ut på rånlarmet.

Han drog fram sitt vapen och beodrade rånarna att lägga sig på marken rånarna som var alltså eleverna tur nog så skadades ingen.

I expressen står det hur en helt galen snöväder drog över London igår i de värst drabbade områdena föll tre decimeter snö under dagen. Ovädret är på väg hit tydligen...

Och i Aftonbladet kunde man kan läsa om hur en förare som kör färdtjänstbil tyckte det var för halt på vägen att han inte kunde köra en 90-årig dam fram till hennes stuga. Han släppte av kvinnan och lät henne gå en kilometer i stället. Det tog en halvtimme för 90-åriga Emmy Hallgren att gå sista biten till sin sommarstuga i halkan. Ingen gentleman där inte.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista