1 av 3
Ison mäter Eriks mage. Den var tjock även denna morgon.
2 av 3
Det ringer från alla håll. Ison gör så gott han kan.
3 av 3
Bäst i Stockholmpanelen.

Metropol Morgon 6/2

Ett halvt kilo! Så lite hade Erik gått ner den här veckan. Under våren är ju Ison Eriks Personal Trainer - och han var bara lite nöjd. -Du måste hålla i din träning nu, annars blir det ingen Beach 2009. Någon vinst i Uppdraget blev det inte denna vecka, men ni var många som hörde av er - en vinst bara det!

Uppdraget denna vecka var en salig blandning av nytt och gammalt. Ett tag såg det ut att gå riktigt bra - ni ringde och sms:ade som galningar och låt efter låt löstes. Trodde vi. När gongongen gick och det var dags att läsa upp vårt svar, visade det sig att allt föll på en enda låt. Men som sagt, vinsten är inte allt - att få hjälp från er är halva grejen.

Efter nio kom Bäst i Stockholmpanelen förbi och berättade vad de tycker är grymmast i stan just för tillfället. Linnéa Wikblad var såld på karaoke, men var nog med att säga att det inte handlade om sunkkaraoke, utan ”goda vänners lagkaraoke”. Yassai pratade om ett nytt ställe i stan som specialiserat sig på smink för mörkhyade. -Äntligen! Äntligen! sa Yassai.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista