1 av 3
2 av 3
3 av 3
Ametist och Ison erkände båda två att de är notoriska badrumsskåp-snokare. Inget baddrumsskåp kommer undan med de här två i närheten.

måndag 9/2

Idag var det mycket poliser i programmet... dels var vi fortfarande irriterade på att Malmö-poliserna kallat unga i Rosengård för Blattejävlar, och dels hade vi roligt över att svenska poliser poserat nakna med sina tjänstevapen på en firmafest.

Vi gick igenom andra nyheter också...

I City kan man idag läsa om sophämtar-strejken om är i full fart. I delar av stan kommer int en enda påse hämtas med undantag av ålderdomshem och sjukhus. Det hela kalls för en ”vild strejk” eftersom sophämtarna inte har sitt fackförbund me dsig. Vi unrar om ”vild” även betyder att de målar sina ansikten blåa som i filmen Braveheart.

Och igår kunde man läsa i DN att Stockholm börjar bli hög... och nu är det verkligen höjden som menas.
Det byggs tydligen på höjden som bara den och det sias om att stan snart inom några år kommer att se ut som den klassiska bilden av en storstad a la New York. Vi gillar idén och efterfrågar neonskyltar på det hela.

Dessutom funderade vi på varför det finns så många singlar i Stockholm?

Och Ison uttryckte sin glädje över att Whitney Houston är tillbaka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista