1 av 2
Han jagar Zlatan
2 av 2
Martin och Bynclicken

Metropol Nu onsdag 11/2 om valet i Israel och AIK-Martin

Han var inte bara bra, han var bäst och alla trodde att han skulle bli nästa stora stjärnan. Sen bröt han foten när han spelde inomhusfotboll med sina polare. Vägen tillbaka var tuff men nu är han tillbaka i allsvenskan. Idag var han hos oss och snackade om fotboll, kärlek till Rinkeby och hans egen musikkarriär.

Det är inte lätt att kombinera livet som fotbollsproffs med en musikkarriär, så hiphopen får vänta ett tag. Nu är det dags att jaga Zlatan, berättade Martin. Dessutom hade vi grabbarna från Bynclicken i studion som gjort musiken ihop med Martin och de tyckte att han var ungefär lika grym på det som på fotboll. Hela intervjun kan du höra om du klickar 

Innan dess pratade vi om valet i Israel. Trots att rösterna från gårdagens val har räknats är det svårt att säga vem som vann. Den senaste periodens regeringsparti mittenpartiet Kadima fick flest röster, men ändå verkar det vara knepigt. Vi bad Sveriges Radios korrespondent i Jerusalem, Cecilia Uddén hjälpa oss att reda ut.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".