1 av 3
Ison Glasgow, Erik Klarén, Yasai Jallow och Nassim Al Fakir.
2 av 3
Ison var helt borta under Uppdraget. Han brukar kunna det mesta, men nynnandet på stan tog kålen på honom.
3 av 3
Målet är att gå ner från 82 till 75 kilo. Det närmar sig, eller hur?

Metropol Morgon 13/2

Fredagen den trettonde tog ut sin rätt! Vi var så nära från att klara Uppdraget, men ändå gick det illa i slutet. När det bara återstod sekunder fick vi in rätt svar, men hann aldrig få ut samtalet i radion - och missade det! Tur att Bäst i Stockholmpanelen gjorde oss glada igen. Nassim Al Fakir och Yasai Jallow pratade om leenden och bajs.

Men först var det ju mätning och vägning. Vi kör ju Beach 2009 under våren - Ison är den personliga tränaren och Erik är tjockisen som ska ner på idealvikt. Efter hård träning i veckan visade sig en viktminskning på 1,7 kilo sen förra veckan. Niiice!

Uppdraget denna vecka bestod av folk på stan som hade fått lyssna på kända låtar och nynna dem. Det var sjukt svårt men vi var riktigt nära att klara det. Tack alla ni som hörde av er! Bäst i Stockholmpanelen denna vecka bestod av Nassim Al Fakir (Bollibompa i SVT och P4 Junior i SR) och Yasai Jallow (Link Agency). Vi pratade om den hemliga hjälten som sätter i små flaggor i hundbajkluttar på stan med texten ”plocka upp efter era hundar”. Vi döpte honom till The Poop Man Savior, på en lyssnares inrådan. Tack, raWa!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".