1 av 4
Yes det är jag som är Michael Jackson!
2 av 4
Love is in the air Ingmari!
3 av 4
Miss DJ gästar vår fina studio.
4 av 4
Ok Rasmus I'm all Ears

OH NO! det är fredag den 13. Härligt!

Metropol Ute startar stockholmshelgen med två timmar radiokonfetti! Kom förbi Berns och ta ett glas när vi sänder LIVE! 17-19 ikväll baby!


Den här veckan blir det amerikanskt, engelskt och afrikanskt. Och massor av kärlek. Det är ju Valentine på gång och nöjesprofilerna Ingmari Pagenkemper och Johan Netz skapar alla-hjärtan-stämning med festen ”50 best valentine songs ever”. Dom bjuder på några av kärlekssångerna i programmet.

Vi träffar ständigt experimenterande och hajpade MC:n och producenten Oh No från Oxnard, California som kör live på Berns ikväll. Det är stort!


Från London kommer en grime-MC vid namn Ears. Dags att kolla hur hiphop-hybriden grime mår efter att Wiley och Dizzie Rascal har slagit igenom internationellt.

Och så kommer Stockholms egen Miss DJ förbi med afrikanska klubbfynd i skivväskan. Afrika är grymt!
Allt händer i Stockholm i helgen och du hör om det i Metropol Ute!
17.10 kickar vi igång LIVE. Lyssna i FM-radion på 93,8 eller på http://sverigesradio.se/metropol. Eller kom förbi Berns!
Alla hjärtans-kramar!
/Rasmus & David

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".