onsdag 18/2

Urval ur dagens program: Ison är för skyltar mot offentlig hångel... Ametist undrar hur frihetsgudinnan känner sig under arrest och om den skjutna apan ska göra en karriär a la 50-cent.

Ja, precis så snurrig var programmet idag.

En liten porslinsfigur på frihetsgudinnan skapade kaos utanför USAs ambassad igår, den krävde en egen bomb-squad. Jobbigt för henne tyckte Ametist... tänk när snuten börjar skrika:
- ”Släpp vapnet!”
- ”Eh... det går ju inte! vänta, vänta!”
- ”Nej, jag sa släpp det du håller i handen, nu!”

Och Ison berättade en fin liten historia om en husdjursapa som gjort karriär som skådis, och som en dag ballat ur och ville bita ihjäl alla. Han blev skjuten av snuten till slut. Ametist vågade tots djurvänner som lyssnar mumla fram att han kunde ha uppgraderat sin media-karriär och gjort en 50-cent av det hela om han överlevt.

Och vi var oense om Englands nya skyltar mot offentlig hångel. Ison gillar inte hångel ute, Ametist bryr sig inte bara hon slipper vara med.

Klicka på lyssna igen här uppe till vänster för att rulla igenom programmet och höra på våra tankar!

Hörs imorgon då!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".