1 av 2
Petter kom förbi!
2 av 2
Karin Schollin och Özgür Kibar snackade nyheter!

Metropol Nu torsdag 19/2 snackar med Petter och nyhetspanelen

Petter kom förbi studion idag och berättade om sjuka grejer i turnélivet. Bland annat fick vi veta att Eye’n eye en gång uppträdde i cowboyhatt och boxershorts efter att ha förlorat ett vad. Ikväll uppträder han med liveband på Fasching.

Vi hade också nyhetspanelen på plats. Vi snackade bland annat om Pirate Bay-rättegången och om att en av de fyra åtalade är en välkänd högerextremist som bland annat gett pengar till nationaldemokraterna. Vi undrade om panelen tror att folk som använder Pirate Bay kommer bry sig om det och sluta ladda ner via den sidan. Och lyssnarna var också med och reagerade. Såhär skrev några:

”vem fan bryr sig vart man tankar ifrån bara man får ner det man vill ha han killen får juh inga pengar genom det utan reklamen och det dom säljer.. Det är en gratis sajt så att säga :) peace”

”Personen som skrev föregående sms kanske inte förstår att pirate bays intäkter för reklamplats är relaterat till antal som ser reklamen dvs antal besökare! Mvh, medveten konsument”

Lyssna på oss igen på söndag mellan 15 och 18! Då hör du det bästa av veckan som varit!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".