1 av 3
Tack, Linnéa. Tack.
2 av 3
Satan också.
3 av 3
Ison svettas över uppdraget.

Metropol Morgon 20/2

Ännu en gång händer det - Uppdraget misslyckas med minsta möjliga marginal. Vid vägningen hade Erik dessutom gått UPP 0,8 kilo. En hård början på morgonen, men allt blev bra igen när Bäst i Stockholmpanelen kom! Johan von Arnold menade att lottovinsten på 93 millar imorgon påverkar stan fint just nu och Linnéa pratade om det fina med att vara stammis.

Men vi börjar med Beach 2009 - Eriks kamp mot gubbtuttarna. Varje fredagsmorgon kvart i åtta vägs och mäts Erik av Ison - The Personal Trainer. Målet är att gå ner från 82 till 75 kilo. Förra veckan stod vågen på 80 kilo. Idag stod den på 80,8. Ison var inte nådig. Men lyssnaren Alex som sms:ade in hade en förklaring - muskler väger mer än fett. Erik hade alltså varit duktig. Tack Alex!

Uppdraget drog igång efter åtta och ett tag trodde vi att vi hade allt på det torra. Låt efter låt löstes finfint med er hjälp. Sista låten hade kom snickaren Fredrik med och vi tänkte inte mer på det. Men så var det just denna låt som fick allt att stjälpa. Ingen skugga över dig Fredrik! Tack iallafall. Nästa vecka tar vi det, det lovar vi! Nu tar vi helg. Ha det fint allihop! /Ison och Erik

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".