1 av 2
Bäst i Stockholmpanelen tillsammans med Ison och Erik.
2 av 2
Ison fick bulle, Erik fick ägg.

Metropol Morgon 6/3 - Fredag!

Yes yes yes!!! Erik hade gått ner i vikt enligt vågen - check. Vi klarade Uppdraget - check. Bäst i Stockholmpanelen var lika speedade som vanligt - check. En fantastisk morgon, med andra ord. Nu är vi väl rustade inför helgen.

I Uppdraget denna vecka skulle vi lösa låt och artist. Sen skulle artisternas begynnelsebokstäver bilda ett ord. Allt gick vägen - ni ringde som dårar och vi hade våra huvuden på högsta växeln. Som pris skulle Ison få en bulle och Erik skulle få något nyttigt (Beach 2009 gäller fortfarande - dagens vägning visade på en 0,2-kilosminskning). Allt slutade med att Ison mumsade på en jättebakelse och Erik fick tugga på ett ägg.

Yasai Jallow och Nassim Al-Fakir utgjorde veckans Bäst i Stockholmpanel. Yasai var inne på att lyxchokladen är grejen just nu och Nassim... Ja, vad var egentligen Nassims grej denna vecka? Någonting om att vi klär oss för kallt för att se snygga ut fast det är visst inte så kallt eller så är det kanske kallt eller jag vet inte men det är snyggt med kalla kläder och varmt är också snyggt men inte på samma sätt och om man har kalla kläder fryser man och då går man ner i vikt men jag kan låta som techno också, vill ni höra? Ja! Bdmfh bdmfh bdmfh bdmfh bdmfh.

Tack Nassim för att du ville komma.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".