onsdag 11/3

Vi haffade DJ Jeansbjörn i korridoren! och Ison sa att han inte  gillar baitare, utan att man ska visa på tuttarna. ja, inte Jeansbjörn då, och det var såklart inte heller Ametist han menade.

Ison menade istället Pamela Anderson som flashat ena tutten på en catwalk nyligen... och alltså baitat janet jacksons superbowl-tutte. Ison tyckte att hon skulle visa båda istället och vara unik.

Och japanerna håller på och utevcklar en ny mp3-spelare som reagerar på grimaser! man kan byta låt genom att räcka ut tungan åt låten... stänga av genom att blinka osv. Tekniken kallas för mimi-switch och är under utveckling. Det handlar om små hörsnäckor som reagerar på pyttesmå förändringar i ansiktsmusklerna. och så kan man ställa in grimascherna själv. Vi var inte så tända på tanken på framtiden med en massa grimascherande folk på trottoarerna.

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".