Dålig frisyr kan vara farligt.

torsdag 12/3

Bitna frisörer, chilifrukter som delas ut till långtradar-chafförer och chefer som delar ut bonusar till anställda som vill ligga. Det är en snurrig värld vi lever i.

I Chongqin i södra Kina har dom tänkt på det här med sömniga långtradar-förare. Polisen har börjat dela ut råa chili-frukter till traktens chaufförer för att de inte ska somna vid ratten.

I london anklagas en mäklarfirma för sexuella trakasserier för att ha tvingat två kvinnliga anställda klä ut sig till prostituerade på arbetstid och gett bonusar till kvinnliga anställda som vill ligga med chefen.

Och visst har man väl varit med om ett misslyckat besök hos frisören? hör på den här då. En 42-årig kvinna greps igår i Jönköping efter ett misslyckat besök hos frisören. Kvinnan var inte alls nöjd med resultatet av klippningen. Hon lämnade salongen, men återvände snart och ville ha pengarna tillbaka. När hon nekades detta välte hon en hylla och bet en av frisörerna. Hur såg den frillan ut egentligen kan man undra.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".