fredag 20/3

Äntligen fredag! Morgonen började fint med Uppdraget, Bäst i Stockholm och veckans vägning av Erik. Okej, nu visade det sig ju att fettet ökat 0,2 kilo och att Erik befann sig i en dipp i största allmänhet. Ison fick ägna sig åt klassisk självförtroende-pepp.

Men viktsnacket tog snabbt slut när Uppdraget drog igång. Idag handlade det om låtar där artisten eller låtens första bokstav skulle användas till att skapa ett ord. Väldigt svårt, med tanke på att det i ena tillfället var låtens första bokstav som skulle användas, medan det i nästa kunde vara artistens första bokstav. Men vi klarade det! Med er hjälp klarar vi allt. Yes we do!

Efter nio kom Bäst i Stockholmpanelen och berättade om vad de tyckte är grymmast i stan för tillfället. Nassim var inne på balansen - att det är vårdagjämning idag och att det är persiskt nyår. Linnéa menade att friheten är bäst just nu. Hon hade suttit instängd och tentapluggat i ett antal dagar. När hon väl kom utanför lägenheten insåg hon hur viktig friheten är!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista