1 av 3
Ison skjuter ¨nåågot slags vapen som kräver båda händerna
2 av 3
Om man inte har pengar får man inget napp. Synd...
3 av 3
Vi kan givakt med vill nog ändå slippa

tisdag 24/3

Idag fick vi premiärspela Ken Rings nya singel HipHop och snackade om att finanskrisen påverkar hur vi dejtar, smällande toaletter och ursäkter för att slippa värnplikten.

Tydligen är det så att vi alltmer väljer dejt efter hans eller hennes plånbok, det visar en ny undersöknig, som fick Ametist att inse att det nog var ute med henme för alltid.

Och Ison berättade att 63 procent av svenska folket vill behålla värnplikten. Vilket fick hoom att minnas olika ursäkter han hört talas om frå folk som vill slippa lumpen. Dagens favorit var den om att säga att man gillar vapen, och speciellt att skjuta... och insuinera att man är någon slags skjutgalning.

Vi funderade också om Sverige är ett alltför problemfritt land? Hur annars kan vi ägna oss åt smällande toaletter på det här viset? En person som bor i Bandhagen har anmält grannens ovanpå för att hans toalettlock smäller varje gång han är på toa. Han anmälde toaletten till miljöförvaltningen och menade att toaletten är farlig för hans hälsa. Miljödomstolen höll inte med, men först efter att faktist ha kommit till lägenheten och mätt decibel på toalettlockets smäll. Den var lite för hög men inte tillräckligt. Så de ville inte tvinga värden att byta ut toan. Då överklagar mannen... till länsstyrelsen där han fick rätt. Men hyresvärden gav inte upp, han ville inte byta ut toan. Så han överklagade i sin tur till miljödomstolen. Och sådär håller det på.

Puh, vi hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".