Åh nej, gåstavarna - allt är förlåtet!

Tor 26 mar, 10:54

Kanske har du sett filmen här på Eriks bästa där jag provar ett par nya gåstavar med fjädrar i, som ska ge ännu mer träning. Min osäkerhet tålde inte att ta uppdraget helt på allvar och den senaste veckan har stavarna stått och sett ledsna ut i hallen hemma i Huddinge. Men så idag ska jag lämna tillbaka dem och var tvungen att ta med dem till jobbet.

Det finns bara en sak som är ännu töntigare än fenomenet gåstava. Jag tänker på folk som BÄR på gåstavar för att de är så förbannat rädda att någon kreddig person ska se dem träna med pinnar. En sådan person är jag. Men när jag hade en kvart kvar av promenaden till jobbet tänkte jag att, vafan - nu får det räcka. Jag stavade mig resten av vägen. Med fjädrar.

Det var skitjobbigt! Jag har ont i armarna och kan inte skriva bokstaven å (aj) längre, för att jag då måste (aj) sträcka på (aj) mina tränade fingrar. Uppenbarligen var det sjukt bra träning. Och denna chans till ett par veckors träning missade alltså jag för att jag är en tragiskt rädd figur. Så kan det gå. Ajaj. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista