1 av 3
2 av 3
3 av 3

Metropol Morgon 27/3

Nästan sommar! Eller, alltså, solen sken. Det räckte för oss. Och runtom ifrån olika delar av stan skickade ni in egna väderleksrapporter. Ison log extra stort när det kom fram att det var fint väder även i Bredäng. Uppdraget klarade vi på ena handen och Bäst i Stockholmpanelen var mer laddad än någonsin. Bra morgon. Nästan som sommar.

Vid vägningen visade det sig att Erik hade gått ner 0,2 kilo, villket naturligtvis går på felmarginalen. Vi hade fått mail från en lyssnare som hade en massa bra tips. Bland annat att det snarare är maten än träningen som får en att gå ner. Träningen skyndar bara på. Dessutom ska man inte tvinga sig, det får bara motsatt effekt. Man ska ha kul. Tack för alla mail och all support!

Bäst i Stockholmpanelen denna vecka bestod av Yesai Jallow och Cecilia Blankens. Cecilia hade varit i USA och blivit inspirerad av allt trevlighetssnack där. Hennes bästa blev därför ”Stockholmare på onsdagar och torsdagar mellan 20-22”. Det är då de är som trevligast - lite salongs men inte jobbiga. Yesai pratade om hundbajs - igen. Undrar vad denna fetish kommer sig av?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".