Sälla... jag fick ju för henne!

tisdag 31/3

När man var liten kunde man få ett ja av pappa men nej av mamma. Lite så verkar det vara med studiebidraget just nu...

Igår berättade vi att studiemedlet kan komma att höjas med 400 kronor om studiesociala kommitten får som de vill. Men högskoleministern, folkpartisten Lars leijonborg stoppade alla förhoppningarna igår. Han hade en egen presskonferens där han sa att det kanske inte alls blir en höjning på grund av den dåliga samhällsekonomin.

Igår berättade vi att studiemedlet kan komma att höjas med 400 kronor om studiesociala kommiteen får som de vill, det berätatde de i en presskonferens igår.. Men vår högskoleminister, folkpartisten Lars Leijonborg stoppade alla förhoppningarna igår. Han hade en egen presskonferens där han sa att det kanske inte alls blir en höjning... Han skyllde på den dåliga samhällsekonomin. Vi undrade om det här är lite som när man var liten och fick göra engrej för pappa, och sen gick man till mamma och fick ett nej. Det bästa var ju att spela ut dom mot varanrda. Vi undrade om det här är lite som när man var liten och fick göra en grej för pappa men fick ett nej av mamma.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".