Ison testar visa bringan...

torsdag 2/4

Känslan av att tappa sin mobil kan bäst beskrivas som att vara naken och inlåst, naken och isolerad tycker Ametist. Ison var mer intresserad av att prata om svårigheterna med att blotta sig på en buss...

För någon dag sen blottade en man sig på bussen mitt på E-18. Han bestämde sig för att ställa sig upp och visa upp hela paket för medpassagerare. Ison undrar hur man skyller ifrån sig och säger ”It wasn’t me” på en buss?

Och det ska ske förändringar i Stockholm, de första skisserna för förvandligen av Gullmarsplan har nu arbetats fram på stadsbyggnadskontoret. Mellan Globen och Skanstullsbron ska en helt ny innerstad växa fram med bostäder, butiker och kontor. Det finns tidigare beslut om att bygga ihop förorter och innerstad under de närmaste 20 åren, tanken är att det inte ska vara stora skillnader i hur det ser ut mellan innerstad och förort. Och vi pratade ju om att det här kan skada svensk hiphop... hur ska det rappare då rappas om sin ort om gränserna flyter? Å andra sidan så måste låtar som Ken Rings och Big Freds låt ”Hässelby” bli rena rariteterna!

Hörs snart igen då!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".