Fuck you

Ett sätt att skapa en bild av sig själv som träningsperson, är att prata om sport. Många som kan mycket om sport är träningsgalna själva. Inte dom feta som hänger på sportbarer kanske, men alla de andra.

Så jag läser sportnyheter på tidningarnas hemsidor. Jag förstår mycket lite. Men så läser jag om internationella brottningsförbundets boss. Sen Ara Abrahamian vann svenskarnas hjärtan efter OS-skandalen i somras, har brottarchefen Raphael Martinettifått en massa mail där han kallas korrupt. han svarar:

Fuck you.

Yes box. Karln går rakt på sak. Och man kan tycka lite vad man vill om brottningskulturen och hela den prylen. Man kan tycka vad man vill om att han besvarar mail med så grova ord. Men. Han sätter iallafall huvudet på spiken. Han säger exakt vad det är han vill få fram. Han vill inte bli kallad korrumperad. Han säger fuck you.

Dock får han väl nu räkna med att få ”fuck you even more” som svar från en massa fulltständigt ursinniga människor. Men ändå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".