tisdag 7/4


11.30 på tisdagar säller det gott folk. Då är vi på gränsen till nervsammanbrott.

En massa stressrapporter har ju avläst varandra senaste tiden... stressade unga tjejer, stressade ensamma mammor osv. och nu kommer en undersökning som det skrivs om i dagens DN som visar att det finns en stresstoppp, alltså en tidpunkt då folk är mest stressade under hela dagen och det är exakt klockan 11.30 på tisdagar.

Kan det vara för att man är lite för trött på måndagar och hänger inte riktigt med och så blir stressade av tanken på att en hel dags arbete gått strax innan lunch, som också sden ka ta en timme ifrån en. Lösningen måste ju vara att börja stressa redan måndag morgon?

Och CSN tar hjälp av detektiver för att spåra återbetalningsskyldiga utomlands på Facebook. CSN saknar idag adresser till nära 20.000 låntagare som tillsammans är skyldiga runt 2,7 miljarder kronor. Nu får alltså detektiver a la Sherloc Holmes betalt för att hänga på facebook och leta efter bilder och den skyldiges syrra för att hitta den skyldige.

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".