1 av 14
I väntan på att få kliva in och röja runt.
2 av 14
Första gruppbilden innan sändning
3 av 14
Vi tog oss a ryktet att ickelito blir sjukt generad och röd i fejjan om man ber honom släppa ut håret, och tvingade honom såklart at göra det. Och ja visst ser ma att han är röd som en tomat trots försöket att dölja.
4 av 14
KalleCuttar och Mickelito kör live i studion
5 av 14
Och sen var det Sobers tur att köra och Cleo lyssnar in i bakgrunden
6 av 14
Cleo har en bulle i ugnen, Ametist undrade o det var en Laxmacka-kärleksbarn, som i en sekt... med henne som enda honan, en detvar det inte, allt var okej.
7 av 14
Här är den. Nästa generation Laxmacka som enligt Cleo guppade på beatet när hon rappar.
8 av 14
Mats Barret i Gorillala kom lite sent till sändningen eftersom han i egenskap av special-effektskille var på en annan insplig. Ametist var ipad och trodde han var en pyrotekniker, men han berättade i programmet att han snarare sitter fraför en dator.
9 av 14
Kalle Cuttar och Sober på kakburken
10 av 14
Gruppbilden
11 av 14
Jerre berättade lite om sin musikaliska bakgrund och släppte en bomb, ett erkännande om att det var han som var skyldig till det ingrodda äpplet i hotellkorridoren för ngt år sen. En incident som Ismen fick ta skit för, i lokaltidningen.
12 av 14
...och sen var kakorna slut.
13 av 14
Mofeta i soffan
14 av 14
Micke åt ofta kakor mitt i menigarna i sändning

17/4 Laxmacka Crew-special!

Hela Laxmacka Crew itog studion idag i en specialare. Det blev livekör, avslöjanden, quiz och kuriosa. Svårt att sammanfatta vad det var som faktist hände... Klicka på ”läs mer” nedan för att komma till fler bilder och videos!

Det var delvis livekör, ett medley och ett annorlunda quiz. De fick nämligen avslöja saker och ting om sig själva och andra innan sändningen, och sen fick de visa prov på hur väl de känner varandra egentligen.

Vi hann inte prata om att Mofeta tydligen har varit en riktig olycksfågel. Han sålde sin första låt han någonsin gjorde som cd-singel. På väg hem från min sin första spelning, med pengarna på fickan, blev han rånad på allting. Dessutom stage-diveade han på en spelning utan att bli fångad av publiken, slog i golvet med ryggen först och hade ryggont i en månad efteråt.

Däremot fick han berätta vad en Viggy-style är... ja, när du väl har hört vad det är kommer du nog ifrågasätta Ametist priorotering i val av frågor.

Dessutom smög Cleo in en låt med Mofeta när han var 18 år som det skrattades massa åt, innan det var Mickelitos tur att ännu en gång rodna. Kalle Cuttar hade nämligen med sig en ljudfil med en 13-årig freestykande Mickelito.

Här kommer mera extramaterial!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".