1 av 2
2 av 2

Eriks bästa gadgets: prylkoll om TV i datorn och mikrobloggande

Prylbloggerskan Johanna Ögren från Lillagumman.se är tillbaka för att snacka gadgets. Idag fokuserar vi på TV i datorn och det som alla snackar om just nu - mikrobloggande.

Efter Ipredlagens införande har den illegala fildelningen minskat rejält i Sverige. Många masar sig kanske tillbaka till sin gamla TV, tar bort spindelnäten, dammar av och sätter sig och tittar på gamla program igen. Eller så utnyttjar man all den legala TV som finns i datorn Möjligheterna att titta på - och till och med ladda ner helt lagligt, är stora.

När Johanna Ögren är på besök brukar vi dessutom prata om trender inom pryl- och webbvärlden. Den här veckan snackar vi om det faktum att många mikrobloggar för att det är nytt och hett - men att det skrivs så fantastiskt mycket ointressanta saker. Johanna berättar om olika sätt att få mer ut av mikrobloggandet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".