1 av 4
Oj, blixten var på. Men det står FÖR FET i displayen.
2 av 4
Ison har en ny tatuering!
3 av 4
4 av 4
Cecilia Blankens, Yesai Jallow, Erik Klarén, Ison Glasgow och Bonnie Blankens.

Metropol Morgon Fredag

Sunny Stockholm here we go! Idag ska det bli upp till 16 grader ute, så släng av er kläderna och bättra på brännan. Imorse vägdes det, genomfördes Uppdrag och snackades om vad som är bäst i Stockholm just nu. Som vanligt alltså, en alldeles perfekt morgon!

Fast helt perfekt började det inte. Vägningen visade att Erik måste ha stoppat i sig något under veckan. Det visade sig vara en chokladkaka som han hittat i redaktionens kyl en sen kväll. Ajabaja. Allt slutade med en vikt på 81,3 kilo. Det innebär att Erik snart är tillbaka där han började.

Sen var det dags för Uppdraget igen. Den här veckan var det tio låtar på jagad-tema. Allt gick som smort ända tills Niklas ringde in en minut innan svaret skulle vara levererat - och sa fel på sista låten. Men ingen skugga över Niklas - vi älskar er ändå!

Ett tag var det bara killar som ringde in. För att råda bot på detta erbjöd sig Ison att improvisera fram en dikt till den första tjejen som ringde in. Vips hade vi Linn på tråden.

Bäst i Stocklholm-panelen bestod denna vecka av Cecilia Blankens från Expressen Fredag och modellen Yesai Jallow. Yesai boostade parklivet medan Cecilia tyckte att det bästa med Stockholm just nu är balkonglivet. Stockholm har vaknat ur vinterdvalan - den saken är säker! Ison fick en utskällning för att han inte har pimpat sin balkong, men visade musklerna och sen var det ingen som ville bråka mer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".