1 av 3
Dejan försöker skydda sig från svininfluensan. Sepideh försöker ingenting.
2 av 3
Såhär såg Dejan ut på riktigt idag. I några minuter i alla fall. Han trodde Sepideh skulle smitta honom.
3 av 3
Reaktionen (till Dejan)

Metropol Nu måndag 4/5 snackar om svinsjukan och sexköp

Idag har vi kunnat höra i nyheterna att Sveriges Radio har gjort en undersökning där man lagt ut fejkade sexsäljarannonser på nätet. Och tydligen var det nästan 1000 unika personer som nappade runt om i landet. Personer som alltdå är intresserade av att köpa sex. Vi snackade lite om det och om sexköpslagen som kom för 10 år sen och som gör det olagligt att köpa sex.

Den här veckan inleddes också med att prata om svininfluensan. Dejan försökte skämta lite på bekostnad av alla svenskar som oroar sig för att bli smittade. Han använde sin träningsväska (som för övrigt är helt oanvänd) och täckte munnen med den. Han ville gärna hitta anledningar till varför just den här influensan får så mycket utrymme och pratade om konspirationer...

Sepideh försvarade de oroliga lite mer. Hon tyckte att Dejan inte borde vara så kaxig när han faktiskt inte vet hur farlig den här smittan är, vilka risker som finns och om den kommer bli ännu värre. En av våra lyssnare skrev: ”Sepideh, don’t believe the hype!” Ok 1-0 till Dejan. För den här gången.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".