Erik fet, Ison arg.

Nej nej nej!

Fre 8 maj, kl 11:05

Där fick man för att man var på så gott humör igår. Vid vägningen i morse visade det sig att vårens baksida - glassätandet - har satt sina spår på fläsket. Målet med Beach 2009 är ju att gå ner från drygt 82 kilo, ner till 75. Enligt BMI-måttet ligger jag på övervikt och gränsen för idealvikt går tydligen på 75 pannor för min del. Och vad händer?

Vågskrället visar... 83 kilo.

Ison såg närapå äcklad ut. Här har man suttit i direktsändning och rabblat träningspass och berättat om alla gröt- och fruktfrukostar. Och så kommer det här. Men det är väl sant som Ison säger; det spelar ingen roll hur duktig man är med frukt och grö(n)t, om man smäller i sig en pizza då och då spelar det ingen roll.

Tack alla ni som hörde av er med peppande kommentarer under morgonen iallafall, trots mitt misslyckande. Men nu är det no mercy som gäller. Det är sex veckor kvar till sommartablån. Då jävlar.

/Erik

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".