Metropol Morgon Fredag

Hur är det nu, kan du dina TV-serier? Imorse i Uppdraget var det TV-signaturtema, men redaktionen hade valt att fokusera på gamla serier. Svårt? För oss kanske, men inte för er som lyssnade! Efter nio kom Berivan och Linnéa och spred glädje, men också lite hat - mot barnvagnar.

Berivan hade nämligen upptäckt att stans barnvagnsägare i stor utsträckning har lämnat vagnarna hemma och börjat ha sele och annat som inte tar lika mycket plats - bäst i stan just nu, enligt Berra. Linnéa tyckte att alla stockholmare som plockar upp efter grillandet i parkerna är bäst just nu. Så svårt är det inte, menade Linnéa. Helt sant. Vi ger dig rätt.

Vägningen denna morgon visade att Erik låg på 82 kilo och därmed är tillbaka där han började för ett par månader sen. Ison, den alltför snälla coachen, ville dock mena att det nog berodde på muskelmassa. Och det är klart - Eriks frukostar är numera otroligt nyttiga och han går en mil om dagen, men alla promenader hit och dit. Så något är iallafall vunnet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista