Metropol Morgon måndag 25/5

Vi frågade oss var hemmafesterna tagit vägen? är det bara vi som inte går på så många sådana längre? och vi konstaterade att köket var det bästa hänget på festerna.

Det är ju i köket det hängs som bäst på hemmafester. Och den är bäst för lite spotan flört... då kan man ju låtsas pilla med annat och se lite sådär ledig men upptagen ut. I soffan i vardagsrummet kan det bli stelt. Och varför dansas det så sällan på hemmafester egentligen? kanske behövs det stroboskop och rök så folk inte syns lika bra... då måste de våga.

Ja som du märker var hemmafester en av ämnena som uppehäll oss imorse.

Och sen en del viktiga ting såsom:

Tidigt imorse har Nordkorea genomfört ett underjordiskt atomprov som upprör många länder och FN rapporterar flera av dagens tidningar.

Och i Expressen kan man läsa om värdetransportrånet i Umeå som inte gick så bra för rånarna eftersom polisen kände till att det skulle ske.

En annan uppmärksammad nyhet idag är att svenskar har svängt i Eurofrågan. En majoritet av svenskarna vill nu ha euro som valuta.

Dessutom har polisens trafikavdelning samlat in uppgifter om att flest rattonyktra åker på förmiddagarna. Alltså inte på helgkvällarna som man skulle kunna tro. mer om det i Metro idag.

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista