Metropol Morgon onsdag 27/5


Hur var det nu igen... En Pussman, eller en puss-man?

Vi fastnade lite för nyheten som vi läste om i Dagens DN. Artikeln handlade om en puss-man som fått fängelse. Pussmannen fälldes tidigare för 16 fall av (puss)åtal. Hans brott är att han hoppat på okända kvinnor och pussat på dom.

Vi hade ingen aning om varför han bettett sig på detta vis. Kanske hade han för mycket kärlek i kroppen, sa Ison. Pussmannen har fått två månaders fängelse iallafall men de kan vara så att han kommer ut innan dess. Han skyller nämligen beteendet på kulturkrock.

Ametist undrade vilket land han kan ha varit från, ja inte är det Iran iallafall kunde hon (iranier) konstatera). Men det vore bra att veta var det här landet finns så man kan åka dit om an känner sig svulten på närhet. Kanske är det så att folk där anfaller en med pussar, som skrattmåsar på en brödbit på gatan.

Ametist trodde heller inte att de andra som sitter i samma fängelse som pussmannen vill släppa honom ifrån sig. De saknar säkert värme efter att ha suttit inne. Dessutom är de säkert himla roade av det pussmannen sitter iinne för.

Lyssna in imorgon igen! 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista