Tisdag: regn och träning

Tis 10 jun, kl 09:41

Det är så kallad sommar. Bilden togs igår eftermiddag när jag var på väg hem från jobbet. Då hade det riktigt dåliga vädret inte kommit än. Imorse såg jag en kvinna med vantar. Hey june, dont make it bad.

Det blev ingen träning igår. Attans. Jag vet inte riktigt vad som hände. Eller förresten, jag vet ju naturligtvis exakt vad som hände. Jag struntade i att träna eftersom jag inte hade lust att bli röd i ansiktet, svettig och känna obehag i kroppen. Det är ju det träning handlar om. Idag måste jag träna. Måste måste.

Dagen hittills: grötfrukost med kiwi. Promenad till pendeln och från Centralen till radion. Igår var jag förresten ute och köpte en klänning till lillsyrran. Det blev säkert en mil, om inte mer. Dock avslutades allt med en nachotallrik. Jag vände mig om då och då för att kolla så att inte Ison eller chefen stod där. Det hade varit svårförklarat.

/Erik

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".