Programmet tar sommarpaus!

STORT TACK! till alla som supportat och lyssnat på programmet den här säsongen. Det betyder mycket. Alla mail, alla som bloggat och alla som visat intresse för att vara med (jag återkommer till dig jag inte hunnit med i höst).

Den här säsongen har tjugoen Fokusgäster, tjugotvå sköna DJs och tjugo The MCs varit med i programmet. Låtar har premiärspelats, avslöjanden har gjorts, det har körts live, du har fått lära känna nya profiler i hiphop-Sverige och påmints om veteranerna. Nya svenska artister har hörts för första gången i programmet innan resten av medie-Sverige fått nys om dom. Dessutom har låtar belönats med Veckans Kyss och tjugo intressanta ämnen behandlats i Stämman. Det har varit allvar, mycket själ och ibland bara galen och högljudd glädje. Alltid med hiphopen i fokus och i täten i svenska hiphoparenan.

Men alla måste vila. Programmet är tillbaka fredag 28/8 nyladdad. Det finns mycket mer att bjuda på. Under tiden kan du lyssna på det du har missat genom att gå in på programmets olika delar här nedan och dessutom se bilder från sändningarna. Och glöm inte att rösta fram The MC 2009! du kan också maila in dina önskemål inför nästa säsont till metropolametist@sr.se. Nu har du att göra... Ha en fin sommar, vi hörs i höst.
- Ametist