Metropol Morgon måndag 22/6

Ja, sommaren är tillbaka med 19 graders värme idag, och bättre ska det bli. Vad sägs om en koll på vad du kan hitta på i stan idag? det går att hänga i soffan också.

Varje måndag kl 19 kan man se standup comedy på Fåfängan på Södermalm och ikväll är det kungen av "kurd-kämt" som uppträder, det är dags för Özz Nujen påscen.

Och en ung Makedonien-född konstnär visar sina verk i form av akrylmålningar på Galleri Kocks. Varför inte kolla in det? För övrigt tyckte vi att det var ett himla konstigt smått knark-förhärligande namn på ett galleri? eller så är det bara vi...

Om inte konst funkar för dig idag och du är mellan 13 - 20 kan du ha lite sommarkul på Fryshuset. Spela basket, åka skateboard, segla, delta i kurser inom musik, dans, teater eller varför inte prova på yoga. Det går väl ockå bra om man känner sig som 20.

Och sen för dig som vill hänga i TV-soffan...

Visst är det nice när man inte behöver anstränga sig ens för att få se en bra film... "Inside Man" går klockan 21:00 på TV 3. Den handlar om det perfekta bankrånet med Denzel Washington och Jodie Foster. Och på Kanal 9 syns klassikern "Kalle och chokladfabriken" med Johnny Depp klockan 21:00.

Vi då? vi hänger i gräsmattan istället.