Metropol Morgon 8/7

Det är sommar, många är lediga, man ser förälskade par överallt i stan, folk som kramas och myser i parkerna. Sånt syns, men det som inte syns lika tydligt är alla de som lider, de som precis har gjort slut eller blivit dumpade. De finns också, det kan vi lova för idag fick vi hur många SMS som helst som handlade om kärleksproblem.

Här är några exempel på SMS som droppade in:

Jag vill önska Petter feat Kaah - Du vet att jag gråter. Jag och viktoria gjorde avslutade ett två årigt förhållande vilket är hjärtekrossande för mig, oavsett vad som än händer så har hon en av dem största platserna i mitt hjärta.

justin timberlake - cry me a river. Vill önska denna låt till min bästa vän ruheen som haft svåra kärleksproblem senaste tiden. Vet att han lyssnar just nu, och vill bara att han ska veta att han ALLTID har en axel att gråta ut på. /Bambi från söder

Hej jag hade ett förhållande med en tjej i 9 år men tyvär växte vi ifrån varandra och jag saknar henne så himla mycket,skulle verkligen vilja höra cuando volveras med aventura snälla snälla. Tack på förhand ni rockar:)

äntligen underbart väder igen, trots det, är det fortfarande molnigt i min själ! Jag vill hälsa till min soulie, han vet vem han är. Jag kommer alltid vänta på dig! Spela upp mos def med beauty in the dark för honom. Puss från Vicky

Men för att deppa ihop helt och hållet så snackade vi med Pauliina som ju träffar och fotar glada stockholmare på stan.