Metropol Morgon 17/7

Tung morgon idag! Först fick vi höra att två hotell i Indonesien hade utsatts för ett antal bombdåd under morgonen. Därefter blev Dejan helt knäckt när har fick reda på att spanska medier skrev om att Inter och Barcelona hade kommit överens om Zlatan. Dessutom misslyckades vi med veckans uppdrag trots att så många stockholmare försökte hjälpa till. Räddningen blev Tuve och Sahar som den här fredagen satt i Bäst i Stockholm panelen. De hade många positiva vibbar med sig!

 Den här bilden kanske förklarar varför vi inte lyckades lösa den här veckans uppdrag som gick ut på att känna igen musik från olika TV-spel. Dejans anteckningar hade vi inte mycket hjälp av, däremot skickade våra snälla lyssnare massor av SMS. Silent hilll, Zelda, Word of Warcraft hade vi aldrig klarat utan er hjälp. Men tyvärr lyckades vi inte plocka Bioshock.

Tuva och Sahar peppade upp oss efter misslyckandet. Vi fick bland annat massor av tips på vad man kan göra i Stockholm om man är helt pank. Vem har sagt att man måste ha pengar för att ha kul? Sahars tips var att strunta i taxin efter krogen och istället glida runt i stan och njuta av att se solen gå upp över Stockholm. Vackert!

Vacker är också Dejans nya tröja (enligt honom själv). Men vad ska han göra nu när Zlatan går till Barca? Han vill ju inte se honom i Barca-tröjan men samtidigt kan han inte sluta gilla Zlatan. Zlatan är ju Zlatan!!!!